& Exlibrissamling

15. januar til 15. februar 2010

Den kroatiske kunstner Plamenko Čengić er født den 18. marts 1948 i Sarajevo og uddannet ved akademiet for de skønne kunster i Beograd. Han virker både som udøvende kunstner indenfor maleri, tegning og de forskellige grafiske tryktekniker, men er også aktiv som skribent med speciale i problemer på kunstens område. Han er medlem af foreningen af kroatiske kunstnere, sammenslutningen af bildende kunstnere i Bosnien og Herzogovina samt medlem af Exlibris Association Slovenia.

Plamenko Čengić har deltaget i 167 gruppeudstillinger og gennemført 39 soloudstillinger, både i Kroatien og i udlandet. Se den engelske tekst. Kunstnerens arbejder findes i mange samlinger overalt i verdenen.

hjemmeside_plamenko cengic 008 hjemmeside1_plamenko cengic 001

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire