8. januar til 20. februar 2010

Udstillingen fra Aarhus Kunstakademi omfatter denne gang afgangselever fra årgang 2009 og 2010, og vi er glade for, at der er hele 17 kunstnere, som har valgt at være med på udstillingen på Frederikshavn Kunstmuseum.

Annette Iversen, Benthe Høyer Hansen, Faranak Sohi, Helle Rosenløv, Iben Soffy, Ina Marie Graneberg, Xueping Jin, Johnny Schmidt Erbs, Lena Bendt, Lone Kirketerp , Lone Skovgaard-Petersen, Lotte Makholm Nielsen, Lærke Tøndering, Søren Sejr, Trine Guld, Ulla Holt og Viveke Wolfhagen viser installation, maleri, keramik, skulptur, video, collage, foto, lysobjekter, tegninger og grafik.

Temaerne er mange fra menneskelige relationer i hverdagen og dens mange repetitioner, naturen, kultursammenstød, ” dialogen i mellemrummet”, over kvindeproblematikker, mikroskopiens verden og dans og til døden.

Afgangsudstilling4i1_3 Afgangsudstilling4i1 Afgangsudstilling4i1_2 Afgangsudstilling3i1