& Exlibrissamling

15. december 2009 til 15. januar 2010

Født 8. december 1982 i Vrchlabí, Tjekkiet. Bor og arbejder i byen Hradec Králové. Uddannet ved det pædagogiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové med speciale i tjekkisk sprog og litteratur samt kunst og kunsthistorie. Er medlem af det tjekkiske exlibrisselskab SSPE siden 2003 og siden 2007 medlem af UVU.

Mange af kunstnerens arbejder er baseret på klassiske litterære emner og han arbejder ofte med større cyklus. Foruden fri grafik har han skabt en række exlibris, hvor hans foretrukne teknik er dybtrykket i dets mangfoldighed.

hjemmeside_cernos 003 hjemmeside_cernos hjemmeside_cernos 001

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire