& Exlibrissamling

21. november til 13. december 2009

Dette års JuleSpecial er sammensat af smykker af Anette Buchard, keramik af Catherine Collart, filt af Hanne Nielsen, smykker af Karin Baltzer, malerier af Kisser Størner, glas af Lene Højlund, læder af Margit Andersen samt puder og hatte af Mariann Lykke Henriksen.

Her er rig mulighed for at købe en anderledes julegave.

Anette Buchard er selvlært smykkemager og har arbejdet med sine smykker siden 92. Hendes kendetegn er de enkle udtryk med udgangspunkt i simple former som cirkler og firkanter. De fleste af smykkerne har unikapræg, så selv om der laves flere af samme slags ændres der på overflader og detaljer.

Catherine Collart bevæger sig meget i eventyrtemaer med fabeldyr, slotte, skøre høns og kongekroner både i form af relieffer og brugskunst, som vaser, skåle og fade. Hun lægger vægt på samspil mellem kontraster, til tider med et twist af underfundig humor.

Hanne Nielsen designer og filter Skønne Sting-produkterne i rene naturmaterialer som uld og silke. Alt bliver vådfiltet i hånden, så hver enkelt model er unik. Med knofedt og sæbevand filtes alt fra kraftige tasker til fine silketørklæder og babytæpper.

Karin Baltzer er uddannet korrespondent og har været selvstændig erhvervsdrivende indenfor VVS branchen. Smykkekunsten har hun haft som hobby, og har siden 1998 deltaget i mange kurser bl.a. i design –metallære og værkstedskurser.

Kisser Størner maler med akryl og arbejder med blandform og grafik. Inspirationen til sine billeder har hun i mange år hentet fra Vendsyssel og Hirsholmene. De små huse, de mange sten, naturens forarbejdning, vækst og forfald. Men også den storslåede natur på Svalbard, Grønland, Færøerne og Norge er kilder til streger, farver og stemninger i hendes billedkunst.

Lene Højlund er uddannet på Orrefors Glasskole i 1986. Hun har arbejdet fra 1986-1993 ved Bülow Glas i Svaneke og har siden haft eget værksted i Aalborg .

Margit Andersen er autodidakt skind- og læderarbejder siden 1987. Hun fremstiller gedigne, håndlavede skind- og lædervarer helt fra bunden. Hun bruger gerne andre naturmaterialer til at give produkterne særpræg. Det kan være skind, pels, ben, horn rav, vævet eller filtet stof. Margit Andersen fremstiller unikke tasker, smykker og masker eller tegnebøger, bælter, mapper og meget andet.

Mariann Lykke Henriksen designer og syr unika tøj i lækre materialer og anderledes sammensætninger, samt fantastiske puder og flotte syede og filtede hatte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA storner_hjemmeside andersen_hjemmeside DIGITAL CAMERA nielsen_hjemmeside hojlund_hjemmeside OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire