& Exlibrissamling

3. oktober til 15. november 2009

Svensk kunstnerægtepar som på hver sin måde arbejder med landskab som inspirationskilde – det ydre landskab – det indre landskab – mennesket som landskab.

Ingela Agger

Siden 1994 har mit billedesprog ændret sig fra tekstil-billede til maleri. Tegning har altid været, og er, en vigtig del af min hverdag og i mit arbejde som kunstner. Det er en dejlig måde at gøre notater på, at gemme de billeder øjet ser, at reflektere. Mennesket er mit landskab. Det viser lys og mørke, bevægelse og hvile, det viser nærhed og afstand …

agger_01

Lars Agger

Det har altid været naturligt for mig at vise landskabet. Forskellige årstider, stemninger, dage som komme og går. Små ubetydelige forskydninger og ændringer, der blot passerer os, men som stadig har betydning for vores liv

Det bliver til en forskning, både i det ydre, men også i det indre landskab, for at se, hvad der foregår. Med maling og kridt at gengive det landskab, vi lever i.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire