& Exlibrissamling

3. juli til 20. august 2009

Man kan sikkert kalde kunstneren for arveligt belastet, idet hans far er billedhugger, hans mor maler og en onkel er ligeledes billedkunstner. Det blev således en opvækst i meget inspirerende omgivelser og en kunstnerisk atmosfære.

Robert Baramov er født 23. december 1966 i byen Tolbuchin. De første år af sit liv levede han i dyb pagt med naturen. Han studerede i hovedstaden Sofia og bor i dag i Varne, en af de mest betydningsfulde byer i Bulgarien.

Hans uddannelse fandt sted under et kommunistisk styre og der var derfor meget lidt plads til individualisme og mulighed for en personlig udvikling. Baramov studerede fra 1988 til 1994 ved det grafiske fakultet ved det nationale kunstakademi i Sofia. Det er dog hans familie, der sikrede hans kunstneriske integritet og sikrede, at han blev den betydelig billedkunstner, som vi kender ham i dag.

baramov_hjemmeside baramov_hjemmeside2 baramov_hjemmeside3

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire