& Exlibrissamling

3. juli til 20. august 2009

István Damó beskæftiger sig med tegning, maleri, grafik samt kunstbøger og bogobjekter af forskellig art. Et andet område er tegninger til børn.

Han er født 1951 i byen Sibiu / Hermannstadt / Rumænien. I 1978 afsluttede han studierne ved kunstakademiets grafiske fakultet i Bukarest. Siden 1990 har kunstneren levet i byen Kecskemét i Ungarn, hvor han underviser ved byens kunstskole. István Damó deltager regelmæssigt i såvel ungarske som udenlandske udstillinger, både solo- og gruppeudstillinger, og hans arbejder finder vi i mange private og offentlige samlinger både i Ungarn og i udlandet.

istvan damo 004_hjemmeside istvan damo 015_hjemmeside istvan damo 001_hjemmeside

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire