& Exlibrissamling

20. juni til 9. august 2009

Det begyndte med et hovedværk. Nemlig den udsmykning på syv store malerier af Karl Bovin, som Frederikshavn Kunstmuseum modtog af kommunen, da museet blev stiftet i 1978. Karl Bovin malede dem i årene 1939-1941. Udsmykningen skulle hænge i læsesalen på byens bibliotek.

Denne grundstamme har Frederikshavn Kunstmuseum øget støt og roligt, således at museet i dag har 117 værker i samlingen. Bovin-samlingen på Frederikshavn Kunstmuseum er den største i landet. Her er malerier, tegninger, akvareller og raderinger – samt et enkelt litografi, hvilket er en sjælden teknik at støde på i Bovins kunstneriske produktion.

På museets gallerigang vises sommeren over 20 malerier, akvareller og tuschtegninger fra museets samling, heriblandt 2 nyerhvervede akvareller som ikke har været vist tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire