& Exlibrissamling

18. april til 14. juni 2009

Josef Werners grafik fører os ind i verden af poesi, hvor der endnu er plads for drømme, en tankeverden, som gennem dens fortællende udsagn formidler et både humoristisk og dog også kritisk udsagn. Altid på udkik efter harmoni og skønhed, der kan anes bag fornuftens horisont skaber Josef Werners billeder deres egen realitet, som kun er forpligtet overfor maleriets love.

josef_werner

Exlibris af Josef Werner

Josef Werner blev født i 1945 i Graslitz/Erzgebirge. Han studerede fra 1970-1975 ved akademiet for de skønne kunster i München hos professor K.F. Dahmen og har efter sit studium virket som maler, grafiker og billedhugger. Josef Werner bor i Priem ved Chiemsee. Allerede i studieårene har han været optaget af raderingen som grafisk udtryksmiddel. Det lykkes ham tilsyneladende uden besvær – men alligevel med stor teknisk perfektion – at skabe en symbiose af realitet og virkelighed.

TOSHIBA Exif JPEG»De bizarre arbejder af den internationalt anerkendte billedkunstner Josef Werner har deres oprindelse i en nærmest ubegrænset fantasi, som med subtil sarthed skaber fabulerende væsener og former. Det er som om man træder ind i en anderledes, ikke virkeligt eksisterende verden, som præges af en ubændig livsglæde og dyb humor. Derved opstår en kraft, der gør det muligt at udholde tilværelsen, fyldt med modsigelser og absurditeter.«

Hans Peter Adolph

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire