& Exlibrissamling

18. april til 14. juni 2009

Otte nyuddannede kunsthåndværkere fra Designskolen i Kolding viser tekstil og mode.

Helene Holm Sparwath – Dorthe Merete Lykke Jensen – Mie Nygaard Thomsen – Kristine Mandsberg – Karianne Dahl Bøe, Signe Fink Nørgaard, Anna Melander og Maria Louise Suhr, viser en udstilling med dekorativt designet interiør, udsmykning og belysning –dametøjs- og taskekollektioner inspireret af charterferie i 60erne – farverige digitalprint på tekstil, designet i programmer som Photoshop og Illustrator – 3D tekstil installation og kostumer udviklet til en animationsfilm – en rejsebeskrivelse fra Japan fortalt i papirklip – en eksklusiv strikkollektion inspireret af fem danske aktier fra sort mandag den 21. januar 2008 – en designserie hvor kunstneren undersøger hvad der sker, hvis man giver mennesket en ny krop, fuglens – og en tekstil lampeserie.

designskolen_02

designskolen_01

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire