& Exlibrissamling

4. oktober – 16. november 2008

Lotte Agger · Pia Fonnesbech · Anna Lindgren · Marie Svan-Olsen

Området omkring Nørrebro Station i København er en smeltedigel. Her færdes hver dag strømme af danskere og mennesker fra alle hjørner af vores store klode for at handle, arbejde, spise, drikke en kop kaffe, diskutere, motionere, møde venner eller for at vente på bussen eller toget, som skal føre dem videre ud i verden, eller også venter de bare på bedre tider.

Der er et mylder af mennesker af alle nationaliteter, og man kunne lige så godt være i Paris, London eller New York. Her møder den smukke italiensk inspirerede funkis-station de grimme 70ér butikker med store panorama-vinduer, indvandrerbutikkernes bugnende varesortiment og 7-Elevens velkendte logo.

Det er en spændende og dynamisk del af København, og der udspilles dagligt dramaer, men mest af alt er det hverdag for en helt masse mennesker.

Vi fascineres og håber, at I vil dele vores fascination af stemningen på dette lille sted i Danmark.

Baggrund

Da vi alle dagligt færdes og har værksted i Nordvest, har vi valgt at bruge bydelen som tema for vores udstilling. Området omkring Nørrebro Station er et midtpunkt i Nordvest, og vi har været nysgerrige efter at undersøge, hvordan vi ser på det samme sted på helt forskellige måder.

Afhængigt af øjnene, der ser, er der fokuseret på linier, rum og farver, hverdagen og ventetiden som kontrast til dynamikken, mødet mellem Danmark og udlandet symboliseret af ting i opstillinger, samt fortællinger der udspringer af bevægelserne og travlheden omkring stationen.

pa048451

fonnesbech_svan-olsen

pa048427

Lotte Agger · Pia Fonnesbech · Anna Lindgren · Marie Svan-Olsen.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire