& Exlibrissamling

30. august – 28. september 2008

Herta Scharsach er født 1945 i Wien og uddannet som lærer samme sted. Hun har arbejdet 25 år som journalist i Tyskland og Østrig med politik og økonomi som speciale. Hendes kunstneriske uddannelse som maler skete gennem diverse kurser, seminar og sommerskoleophold. Endvidere fik hun privatundervisning af Pino Alessio og Olga Gruberova. Siden 1999 har Herta Scharsach udstillet akrylmalerier og tegninger i Østrig, Tyskland og Sverige.

Malerierne i hendes udstilling ’Mit Nordjylland’ er skabt under et ophold i 2006 på Hirsholmene, som hun fik tildelt af Dansk Kunstnerråd. Frederikshavn Kunstmuseum har tradition for, med jævne mellemrum, at vise arbejder af kunstnere som har opholdt sig på Hirsholmene, og denne gang vises hvad en ”wiener” fik ud af at være på en lille ø midt i Kattegat.

islandpferde

amigos

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire