& Exlibrissamling

30. august – 28. september 2008

Lilian Birkemose sanser og samler indtryk fra sit daglige liv i den nære natur og på rejser. Fornemmer de impulser der rører sig og føler stor glæde ved at betragte smukke farver, sjove og skæve eksistenser og at være i selskab med andre mennesker.

Hun elsker at opleve og danne sig indtryk. Glæden får hun en gang mere, når hun stiller sig ved sit staffeli og slipper kontrollen med verden uden om. Lader spartelen overtage og flyde med i de pragtfulde øjeblikke, hvor dyr og mennesker dukker frem. De ligger måske gemt i et krat, træ, en dal eller en bakketop og på en eller anden måde bliver de en del af lige det bestemte maleri. Eller der hvor farverne spiller med, så vandringen ind i maleriet bliver til en oplevelsesrejse.

Lilian Birkemose er autodidakt men har fulgt en lang række malerkurser blandt andet på Århus Kunstakademi for at lære de grundlæggende teknikker, samt taget timer hos en nu afdød kunstmaler.

lillian_birkemose_01

lillian_birkemose_02

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Sponsorer:

spar_nord_small


cafe_staehr_logo_small


logo_vinsp


nordjyske_bank_small


Restaurant Empire