Spændende guidet tur: ” I Karl Bovins fodspor” i dagene 20. august til 21.august 2017 til København og  Odsherred.

Frederikshavn Kunstmuseums Kunstforening indbyder herved til en spændende guidet tur til København og Odsherred.
Vi har engageret kunsthistorikeren, mag. Art. Anne Lie Stokbro, der har skrevet ”Fødselsdagskriftet” om Karl Bovin, til at guide os igennem et spændende program, hvor vi følger dels i Karl Bovin´s fodspor i København og dels besøger hans hjem i Odsherred. Sønnen Simon Bovin og kunstmaleren Mette Bovin bor i huset i dag og modtager os i hjemmet.
I København er der dels arrangeret en guidet vandretur i den indre del af København og dels en guidet tur på Frederiksberg i området ved Pile Alle, hvor Karl Bovin færdedes.

Programmet vil være som følger:
Søndag, den 20. august:
Kl. 08.oo Afgang fra p-pladsen ved Rådhuscentret, Frederikshavn. (Evt. mulighed for opsamling Sæby, Dybvad o.a)
Kl. 14.15 Ankomst til hotellet i det centrale København. Vi bor i gåafstand fra Tivoli. Der serveres sandwich ved ophold undervejs.
Kl. 15.3o Guidet vandretur med Anne Lie Stokbro i den indre del af København, hvor hun fortæller om og viser os det miljø, hvor Karl Bovin færdedes.
Kl. 18.oo Retur til hotellet
Aftenen til egen disposition. Vi er gerne behjælpelig med forslag til spisested.
Mandag, den 21. august:
Kl. 07.oo Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.oo Afgang fra hotellet med guidet tur på Frederiksberg, Pile Alle og haverne.
Kl. 11.3o Frokost i en af de gamle haver på Pile Alle.
Kl. 12.3o Afgang til Odsherred
Kl. 13.3o Ankomst til Fårevejle hos Simon og Mette Møller Bovin, hvor de viser rundt.
Kl. ca. 20.3o Ankomst til Frederikshavn.

Ændringer kan forekomme i programmet.

Pris pr. deltager.
Medlemmer af Frederikshavn Kunstforening i dobbeltværelse kr. 1.895,oo
Ikke medlemmer tillæg på kr. 400,oo
Enkeltværelses tillæg på kr. 350,oo

Inkluderet i prisen:
Transport Frederikshavn/København t/r
1 overnatning, incl. morgenmad på hotel Absalon i København
Sandwich, incl. 1 vand undervejs på udrejsedagen
Guidede ture
Frokost dag 2 i en af de gamle haver på Pile Alle, incl. 1 vand eller 1 øl
Kaffe og kage på hjemturen

Vores guide, Anne Lie Stokbro deltager under hele turen.

Rejseleder: Helge Larsen, Kunstmuseet, Frederikshavn. Yderligere oplysninger gives gerne.

Bindende tilmelding senest 2. august 2017 på:
Telefon:
kunstmuseet: 98 45 90 80 eller
Helge Larsen: 72 69 13 85
eller pr. mail: helgel@youmail.dk (Af praktiske grunde).

Vær venlig at oplyse et telefonnummer eller e.mailadresse, vi kan kontakte jer på.

Rejsen gennemføres på betingelse af at minimum 22 deltager.

Betaling:
Når et tilstrækkeligt antal deltagere har meldt sig og senest 2. august gives direkte besked til deltagerne om indbetaling af deltagergebyr.

galleri_nord_small

park_hotel_small