I anledning af 110 året for Karl Bovins fødsel forbereder Frederikshavn Kunstmuseum udgivelse af et fødselsdagsfestskrift om Karl Bovin og hans malerkunst.
Museet har sikret sig rettighederne (ejerskabet) til nogle enestående båndede samtaler mellem Karl Bovin og en stor Bovinkender, herunder interviews med Birthe Bovin, Axel Steenberg, Hornung, Ole Vinding, Preben Harris m.fl. optaget i perioden 1970-1974. Kunsthistorikeren Anne Lie Stokbro vil udtage sentenser fra optagelserne, hvor også mennesket Karl Bovin bliver sat i et nyt perspektiv.
Museet opfordrer til prænumeration, som er et gammelt begreb anvendt om den praksis, at købere forudbestiller og forudbetaler en planlagt bog mod at få deres navn trykt på en liste i bogen.
Vi forventer at prisen på en prænummereret bog bliver kr. 95,00 mod normalprisen kr. 125,00.
Prænummarationen foregår ved henvendelse på museet – via kontaktsiden eller på telefon 9845 9080.

galleri_nord_small

park_hotel_small