14. januar til 4. marts 2017

stroganov-3i1

Leonid Stroganov er grafiker fra St. Petersborg, født 1979 i byen, der dengang hed Leningrad. Han fik sin uddannelse ved kunstinstituttet Roerih og i 2002 afsluttede han studierne ved Institut for anvendt kunst. Han har siden 2002 været medlem af Foreningen af russiske kunstnere. Lige nu er han frit skabende kunstner og beskæftiger sig med grafik og bogdesign. Leonid har indtil nu skabt flere end 80 exlibris til både russiske og udenlandske ejere. Han deltager i mange nationale og internationale udstillinger i både Europa, USA og Kina, ligesom han har haft soloudstillinger i Rusland, Finland og Schweiz. Til de mere betydningsfulde hører udstillinger i Memorial Apartment Museum of Dostoevsky (St. Petersborg) 2007; Historisk Museum St. Petersburg 2008; Sakhalin Art Museum 2010; Vologda State Museum of Arts 2013. Ligeledes har han deltaget i de internationale F.I.S.A.E. exlibris kongresser i 2002, 2004, 2006 og 2014. I 2006 arbejde han på Art Institute Tamarind (USA).

galleri_nord_small

park_hotel_small